Acaba el programa Erasmus amb la mobilitat a Turquia


    El Seminari d’Anglès i el departament d’Educació Física de l’Institut Joan Brudieu finalitzen el projecte Erasmus+ que van iniciar l’any 2019 amb la mobilitat a Eslovàquia. Després de visitar Noruega al febrer d’aquest any, vam rebre la visita dels socis europeus aquí a la Seu a principis de maig i vam visitar Croàcia i Bulgària al juny, en aquesta ocasió hem viatjat fins a Mugla, Turquia, del 20 al 28 d'Agost, amb sis alumnes de 4t i dos professors acompanyants dels departaments esmentats. 

    Com sabeu, el projecte inclou l’estudi i la pràctica de diversos esports, com ara el Bàdminton, el coneixement del país i la cultura turca i la pràctica de l’anglès com a llengua vehicular del projecte.

    Fent honor al nostre lema “CITIUS, ALTIUS, FORTIUS”, hem arribat més lluny, més forts i més ràpids a les visites d’emblemàtiques ciutats de la regió costanera de Mugla, com Bodrum. També, hem pogut gaudir de la visita del jugador de Bàdminton nacional, Nuri Balkan; de les visites guiades a múltiples ruïnes greco-romanes; de les aigües cristal·lines del mediterrani  i les noves (i no tan noves) amistats europees que hem creat.

    Podem dir sense cap mena de dubte que, després d’una setmana "a la Turca", tornem amb moltes experiències i ganes de continuar practicant l’esport i la llengua. Tanquem amb molt orgull aquesta mobilitat marcada per la pandèmia, però també per l'ajuda inestimable de les famílies i alumnat tan meravellós que forma el Brudieu. Esperem amb molta il·lusió la possibilitat de tornar a fer un projecte com aquest!

    Des dels departaments d'Anglès i Educació Física volem donar-vos les gràcies a tota la comunitat educativa pel suport, la confiança i l'implicació!

FINS A LA PRÒXIMA <3



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Erasmus + 2019-2022

Gràcies i... fins aviat!